Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

____________________________________________________________________

Exhibiční vystoupení

ukazka-ricany-3.jpgObrovské poděkování za propagaci a skvělý výkon členům exhibičního týmu Pavlovi KUprovi, Kamilovi Kolofíkovi, Lence Javůrkové, Janovi Ohemovi, Janě Kovářové, Filipovi Jelínkovi a Arsovi Ivoševićovi. Tým vystoupil v programu "Zlatý oříšek", který je nekomerční celorepublikovou obdobou "Superstar". Akce proběhla za podpory města Říčany a Středočeského kraje. Pro Arsa Ivoševiće to byla premié=ra a v příštím roce se bude ucházet o účast v přímém boji o titul v této soutěži.

Fotogalerie zde

____________________________________________________________________

Vše nejlepší k narozeninám.

dscn1505.jpgZa všechny členy naší školy přejeme paní Líďe Machotové  vše nejlepší k narozeninám. Děkujeme za mravenčí práci, za pomoc a úsměv. Krátké video z oslavy je zde :

____________________________________________________________________

První akce letošní sezóny, soustředění STM

dscf5264.jpgSoustředění s mez. instr. p. Mohamedem Baltićem proběhlo o  víkendu  9. - 11. 9. 2011  ve Zbraslavicích. Soustředění se zúčastnili členové oddílů Říčany, Brandýs n/L, Ondřejov a Pečky.

 

 

Propozice ke stažení zde

 

 

 


 

Začátek tréninků v oddílech ČNUT

pozvanka-nabor-2011-copy.jpg A opět začínáme. Vítám Vás v nové sezóně 2011 - 2012. V rámci naší školy jsou pro Vás otevřeny naše čtyři oddíly. Říčany, Babice, Ondřejov a Brandýs n/L. Říčany, první trénink je v pondělí 5. 9. v tělocvičně ZŠ Bezručova od 17.30, v Brandýse je předpokládaný začátek v úterý 6. 9. v tělocvičně pedagogické fakulty od 18.00, v Ondřejově je první trénink ve středu 7. 9. od 17.00 v SKC. První tréninky v Open Gate v Babicích jsou v  úterý 20. 9. 2011. 

Jako každý rok již po dobu 22 let pro Vás máme připravené tréninky, zkoušky na vyšší technické stupně, závody, semináře, soustředění a tábory, ukázky, školení, studium na FTVS UK, cestování a mnoho nevšedních zážitků.

 

Tešíme se na Vás.

Váš

mez. instr. Vladimír Machota 6. Dan a tým

 

8. Mezinárodní Vánoční šampionát Taekwon-Do

Tým naší školy se opět zúčastnil 8. Mezinárodního Vánočního šampionátu Taekwon-ObrazekDO v Taekwon-Do. Do Českých Budějovic v pátek odejel tým členů oddílu v Říčanech a Brandýse n/L. Registrace, vážení a rozpis do kategorií se odehrál v hale "U Hvízdala" od 16.00. Zvážení závodníci, kteří drželi dietu aby se do své váhové kategorie vešli se mohli konečně pořádně najíst. Budíček v 7.00 sice o víkendu nikoho příliž nenadchl, ovšem snídaně s džusíčkem, kávičkou a croissantem Obrazekuž líčka závodníků lehce dobravil do růžova. Teda Víťovi se líčka vybarvila po jeho šílené klobáse :-) ale proti gustu žádný dišputát. Soutěž začala v 9.00 a to tradičně setavami žáků. Zde jsme měli tři želízka v ohni a to Honzíka "Johnyho" Králíka z Brandýsa, který však podlehl soupeři již v prvním kole o mnoho lépe si vedla Kačenka Splavcová ze ObrazekŘíčan ve setavách obsadila 2. místo. V žákyních se velmi dobře představila i Nikola Telváková i ta však do dalších kol nepostoupila. Po velmi vyrovnaném souboji, dle pozdějšího vyjádření rozhodčích, Obrazekrozhodly koncovky technik. Kategorie zápasů byly pro náš tým milosrdnější. Podle výsledků je jasné, že se příprava točila spíše kolem kategorie zápasů. V kategorii juniorů opět koncertoval Míša "Mako" Machota, který si po obrovské smůle v sestavách ( zde totiž po sedmé technice zacvičil špatnou techniku a byl Obrazekvyřazen ) vybojoval zlatou medaili v kategorii do 63 kg. Skvělý výkon předvedl opět David "Jim" Stein, kterývybojoval stříbrnou medaili v sápasech seniorů do 63 kg. Lukáš Zajíček ve stejné kategorii obsadil třetí místo. Perfektní zápasy předvedla i Kačka Splavcová, která rovněž v nejvyšší kategorii žákyň Obrazekvybojovala zlatou medaili. Soutěž byla opět skvěle zorganizována, není se ani čemu divit, když probíhá již osmým rokem. Hlavním garantem hladkého průběhu je samozřejmě organizátor a tím je jeden ze zakladatelů Taekwon-Do v České republice mez. instr. p. Miroslav Galbač. Je nutno podotkout, že tento mistr byl i učitelem našeho trenéra Láďi Machoty, kterého připravoval od rokuObrazek 1991 do roku 1997 na tři mistrovství světa a pět mistrovství Evropy. Po skvělé akci byla pro náš tým připravena večeře v restauraci San Marco, kde se rovněž na přípravách stravovala i stará česká reprezentace. Druhá noc v Č. Budějovicích byla zbavena nervozity a tak věříme, že se všichni dobře vyspali na cestu. Tým z Č: Budějovic odjel po snídani v 10.00. Výkony našich závodníků byly na velmi dobré úrovni. ObrazekVýsledky byly adekvátní i když je znát, že se vlastně vytváří tým nový. Letos zde chyběla a to citelně Markéta Kuprová, Pavel Kupr, Kamil Kolofík, Lukáš Maršálek i Hanka Křížová všichni jistí medailisté. Život však jde dál a je dobře, že náš tým doplňuje "nová krev".Obrazek Výrazné telanty jako je Jana Kovářová nebo Nicola Telváková jistě čeká budoucnost v Taekwon-Do a je potřeba jim uvolnit cestu a připravit podmínky. Organizátorům děkujeme za pozvání a budeme se těšit na příští rok.

 

 

 

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 19
Celkem: 1267939
Měsíc: 29763
Den: 1503