Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.mezinárodní letní soustředění Taekwon-Do

4.7.- 11.7.2020 co nás čeká...

 Vážení přátelé a kolegové,

 

Je mi potěšením  Vás pozvat na 25.mezinárodní letní soustředění Školy Taekwon-Do Kwang Gae, které se bude opět konat ve sportovně  rekreačním areálu firmy Sicco „ U Starého rybníka“ ve Zbraslavicích u Kutné hory. V tomto středisku se již několik let  připravuje ve spolupráci se Středočeským krajem  i reprezentační tým České republiky v Taekwon-Do. Důvodem uspořádání již 25.ročníku mezinárodního letního soustředění v tomto areálu je nejen sportovní zázemí a výborná kuchyně, ale i velmi přátelská atmosféra.

V loňském roce s námi prožilo soustředění více než 100 účastníků z českých i zahraničních oddílů a klubů.Během soustředění je připraveno mnoho akcí, jako jsou soutěžní ukázky Taekwon-Do

„ T –FACTOR ,výlet naším autobusem do zábavného Parku Mirákulum,závody v Taekwon-Do, noční bojová hra, zkoušky na vyšší technické stupně, společná diskotéka s populárním moderátorem Rádia KISS Alešem Matouškem, pro zájemce výlet na letiště do Zbraslavic,velké rožnění a mnoho dalšího. Kdo by přece jen měl ještě chuť sportovat, má možnost si zahrát stolní tenis, plážový volejbal, basketbal nebo nohejbal a během slunečných dnů je zde samozřejmě koupání a lodičky, které si lze zapůjčit, stejně jako horská kola… Většina účastníků však využívá možnosti individuálních tréninků s reprezentanty ČR nebo s mezinárodními instruktory. Je nám ctí i v letošním roce přivítat mez. instruktory,kteří tvoří špičku ve svých státech: Master Vladimír Machota 7.Dan,trenér,mez.instr.Robert Jašinski 6.Dan z Polska,trenér Slovinské reprezentace a člen olympijského výboru mez.instr.Vahid.Drapič 5.Dan,mez.instr. David Mondschein 4.Dan, a mez.instr.Pavel Kupr 4.Dan a další významné osobnosti světa Taekwon-Do mezi které rozhodně patří aktuální medailisté z mistrovství Evropy.Je možné se i zdokonalit v cizích jazycích, neboť i když mezinárodní instruktoři se domluví česky, jsou ochotni individuální tréninky vést v rodných jazycích a tak bude možné si procvičit angličtinu,němčinu, srbochorvačtinu,slovinštinu nebo polštinu.

Ubytování je zajištěno ve Sporthotelu *** ve kterém je kromě dvou tělocvičen vybavených tatami a pomůckami pro cvičení, i posilovna a sauna. Strava odpovídá všem potřebám a je doplněna o svačiny a pitný režim. Snídaně jsou doplněny o stravu pro sportovce a je možné po dohodě zajistit i vegetariánskou stravu, nebo stravu dle zvláštních přání. O program a vůbec celé zabezpečení soustředění se opět stará starý tým instruktorů a asistentů.

I v letošním roce proběhne soustředění v jediném turnusu a to  v týdnu  od 4. – 11.července 2020.

Díky podpoře našich partnerů Středočeského kraje, města Říčan a města Brandýs nad Labem a našich sponzorů a partnerů spolu opět strávíme sedm skvělých dní, na které se všichni již velmi těšíme.

Pokud s námi budete chtít být v dění soustředění ,můžete nás sledovat  na Fb stránkách  školy https://www.facebook.com/MACHOTASPORT/

 
 


Poslední fotografie


Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 23
Celkem: 1269090
Měsíc: 29968
Den: 1828